Leie av
Eidsvåg Kulturhus

Vi har utleie av selskapslokaler til enhver anledning. Jubileum, bursdager, konfirmasjon, barnedåp eller bryllup. Huset kan også benyttes som møterom. Vi har plass til relativt store selskaper i flotte lokaler. Huset ligger sentralt til mellom Bergen og Åsane, med Sandviken og Tertnes som nabo i nord og sør.

Lokalene består av en mindre sal, en stor sal og kjøkken. Kjellerlokalet/fritidsklubben er egnet for de yngre som vil feire bursdagene sin. I storsalen er det dekkekapasitet til om lag 100 personer. Kjøkken er inkludert i leieprisene (gjelder ikke leie av fritidsklubben. Den har eget kjøkken nede). 

NB: Utvask er pålagt for alle som leier huset til private arrangementer. Utvask koster 1000 kr for storsalen og 800 kr for småsalen (gjelder ikke leie av fritidsklubben). 

Kalenderen nederst på denne siden gir en oversikt over når huset er ledig.

Grå betyr ledig
Gul betyr opptatt

Priser ved leie av Eidsvåg Kulturhus

Fredag/lørdag/søndag

Storsalen:
kr 5 500,-

Småsalen
(leies ikke ut separati helgene unntatt søndag eller etter avtale):
kr 3 500,-

Vanlige ukedager

(ikke faste avtaler):

Storsalen
kr 600,- pr time, min. kr 1 200,-

Småsalen
kr 400,- pr time, min. kr 800,-

Dekking dagen før

( i helgen)

Storsalen
kr 1500,-

Småsalen før arrangement søndag
kr 1500,-

Utvask

Utvask er pålagt alle som leier. Utvask koster 1000 kr for storsalen og 800 kr for småsalen (gjelder ikke leie av fritidsklubben).

Fritidsklubben

Fritidsklubbens lokaler i kjelleretasjen har kjøkken og «Bomberommet»-diskotek som passer til barnebursdager.

Lokalene kan leies for
kr 500.-

Ved store arrangementer mandag-torsdag:
Pris etter avtale.

Faste brukere av huset:

Foreninger, lag og grupper som bruker Eidsvåg Kulturhus regelmessig over tid kan få innvilget av styret rabatt etter søknad, minimumspris kr. 500.- per gang.

Aldersreglement

Når det gjelder feiring av bursdager, jubileum osv. har vi satt en nedre aldersgrense på 25 år. Dette er av hensyn til nabolaget som har opplevd forstyrrelse av alminnelig ro og orden i forbindelse med enkelte tilstelninger.

Duker etc.

Trenger du å leie duker, rød løper, gasslykter (utendørs) etc. vil vi anbefale Arrangementstjenester som holder til på Lønborg. Kontaktdetaljer finner du her!

Hjertestarter

Huset er nå utstyrt med hjertestarter takket være Sparebankstiftelsen. Opplæring kan gis på forespørsel dersom du skal leie eller er fast leietaker.

Last ned leiekontrakt
utleie Eidsvåg kulturhus

Kalender over tilgjengelighet

Kalenderen virker ikke for tiden. Ta derfor kontakt med oss om ønsket tidspunkt.

[calendar id=»266″]

OBS! Kalenderen over viser tilgjengelighet. For å booke huset, – må du enten fylle inn forspørsel eller sende oss en mail.