Leie av
Eidsvåg Kulturhus

Vi har utleie av selskapslokaler til enhver anledning. Jubileum, bursdager, konfirmasjon, barnedåp eller bryllup. Huset kan også benyttes som møterom. Vi har plass til relativt store selskaper i flotte lokaler. Huset ligger sentralt til mellom Bergen og Åsane, med Sandviken og Tertnes som nabo i nord og sør.

Lokalene består av en mindre sal, en stor sal og kjøkken. Det er både stort kjøleskap og fryseskap på kjøkkenet. Kjellerlokalet/fritidsklubben er egnet for de yngre som vil feire bursdagene sin. I storsalen er det kapasitet til max 90 personer. Kjøkken er inkludert i leieprisene (gjelder ikke leie av fritidsklubben. Den har eget kjøkken nede). 

Aldersgrense for å leie lokalene er 25 år. 

NB: Utvask er pålagt for alle som leier huset til private arrangementer. Utvask koster 1000 kr for storsalen og 800 kr for småsalen (gjelder ikke leie av fritidsklubben). 

Send leieforespørsel

Priser ved leie av Eidsvåg Kulturhus

Fredag/lørdag/søndag

Storsalen:
kr 7 000,-
(Dåp og konfirmasjon kr 5 500,-)

Småsalen
(leies ikke ut separat i helgene unntatt søndag eller etter avtale):
kr 3 500,-

Vanlige ukedager

(ikke faste avtaler):

Storsalen
kr 600,- pr time, min. kr 1 200,-

Småsalen
kr 400,- pr time, min. kr 800,-

Dekking dagen før

( i helgen)

Storsalen
kr 1500,-

Småsalen før arrangement søndag
kr 1500,-

Utvask

Utvask er pålagt alle som leier. Utvask koster 1000 kr for storsalen og 800 kr for småsalen (gjelder ikke leie av fritidsklubben).

Fritidsklubben

Fritidsklubbens lokaler i kjelleretasjen har kjøkken og «Bomberommet»-diskotek som passer til barnebursdager.

Lokalene kan leies for
kr 500.-

Ved store arrangementer mandag-torsdag:
Pris etter avtale.

Faste brukere av huset:

Foreninger, lag og grupper som bruker Eidsvåg Kulturhus regelmessig over tid kan få innvilget av styret rabatt etter søknad, minimumspris kr. 500.- per gang.

Aldersreglement

Når det gjelder feiring av bursdager, jubileum osv. har vi satt en nedre aldersgrense på 25 år. Dette er av hensyn til nabolaget som har opplevd forstyrrelse av alminnelig ro og orden i forbindelse med enkelte tilstelninger.

Duker etc.

Trenger du å leie duker, rød løper, gasslykter (utendørs) etc. vil vi anbefale Arrangementstjenester som holder til på Lønborg. Kontaktdetaljer finner du her!

Hjertestarter

Huset er nå utstyrt med hjertestarter takket være Sparebankstiftelsen. Opplæring kan gis på forespørsel dersom du skal leie eller er fast leietaker.

Kontakt

Fyll in skjema for ønsket tidspunkt. Du kan forvente svar innen to dager. 

Huset er stengt i uke 51 og 52, samt i påskehelgen, så da er det ikke mulig å leie. 

Send leieforespørsel